Over ons

Welkom bij Zwem- en Waterpolovereniging De Treffers Rosmalen

De Rosmalense Zwem- en Polovereniging De Treffers is een bruisende vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. De vereniging kent meer dan 500 leden verdeeld over verschillende disciplines. Of je nu super fanatiek wil sporten of juist gezellig baantjes wil trekken, voor iedere waterliefhebber is een geschikt plekje te vinden.

Voor velen is de eerste kennismaking met onze vereniging de opleiding voor het Zwem-ABC. Met deze diploma’s op zak kan de overstap gemaakt worden naar zwemvaardigheid, waterpolo, wedstrijdzwemmen of synchroonzwemmen. Voor de wat oudere zwemliefhebber biedt onze vereniging ook trimzwemmen, recreatief zwemmen en zwemmen voor vrouwen.

Op deze website kun je veel informatie vinden over de verschillende disciplines van onze zwem- en waterpolovereniging. Meer informatie vind je op het publicatiebord in de hal van het zwembad. Bijzondere mededelingen worden daar gepubliceerd. Wil je liever een korte samenvatting over de vereniging op papier afdrukken, download dan dit informatieboekje of de folder.

De vereniging organiseert vele gezellige en sportieve activiteiten, waaronder elk voorjaar de clubkampioenschappen voor alle leden van de vereniging. Een andere leuke activiteit is de gezinsestafette, welke ieder jaar aan het begin van het seizoen georganiseerd wordt. Deze estafette, voor Treffersgezinnen en voor andere gezinnen in Rosmalen, gaat om 4 maal 25 meter vrije slag waarbij tenminste één ouder moet deelnemen. Daarnaast worden er nog vele andere activiteiten georganiseerd zoals kampweekenden, een vrijwilligersavond, gezellige seizoensfeesten, etc.

Om sfeer te proeven kun je natuurlijk ook eens een kijkje komen nemen of (bij wedstrijdzwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen) of een paar keer komen meetrainen.

"Zwemmen bij de Treffers, sportiviteit en gezelligheid voor iedereen!"

  • Kom zwemmen bij De Treffers!

    Gezelligheid, intensieve trainingen en een grote variatie aan zwemdisciplines voor jong en oud.

    Lid worden   De Treffers