Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is een leuke sport waarbij (onder water) zwemmen, dansen en turnen worden gecombineerd. Op tv lijkt het misschien makkelijk, maar heb jij wel eens geprobeerd om mooie dansfiguren te maken in het water? Dat is best moeilijk! Je hebt er veel kracht voor nodig en een lange adem. Om het goed te kunnen moet je veel trainen. Maar samen met je zwemvriendinnen en een lekker muziekje is dat heel erg leuk. Je kunt synchroonzwemmen in je eentje met de muziek (solo), of met zijn tweeën (duet) of in een groep (team).

Voor wie is Synchroonzwemmen?

Bij de Treffers zijn we met een grote groep van 40 meiden, verdeeld over 9 groepen. Deze groepen zijn ingedeeld op niveau, en bij elk niveau hoort een diploma. Samen met je groep doe je ook mee aan wedstrijden. Er bestaan 2 soorten wedstrijden: techniek en uitvoering. Bij de technische wedstrijden laat je figuren zien, en bij de uitvoeringen zwem je met je groep op muziek.

Naast de trainingen en wedstrijden organiseren we ook gezamenlijke activiteiten. Zo hebben we afwisselend het ene jaar een nieuwjaarsshow en het andere jaar een zomerkamp.

Overtuigd

Zo ja, meld je dan aan en doe lekker mee. Maar ook als je het nog niet zo zeker weet, kom je gewoon een paar keer meetrainen om te kijken of je het leuk vindt en of je lid wilt worden. Onze club kent ook leuke evenementen zoals een kampweekend, clubkampioenschappen, eindejaarsfeest en veel meer andere leuke activiteiten. Het is dus een echte club. Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de proeftrainingen, dan kun je via het contactformurlier een mail sturen.

Toch geen zin om te synchroonzwemmen, maar wil je wel zwemmen? Dat kan ook natuurlijk ook. Denk dan eens aan wedstrijdzwemmen of waterpolo. In elk geval tot ziens bij De Treffers!

 

 

  • Kom zwemmen bij De Treffers!

    Gezelligheid, intensieve trainingen en een grote variatie aan zwemdisciplines voor jong en oud.

    Lid worden   De Treffers