Zwemles

Leren zwemmen?....Dat doe je natuurlijk bij De Treffers!

Plezier maken in en om het water is heerlijk! Kinderen hebben het al snel naar hun zin als er water in de buurt is. 

Of het nu in het zwembad, een recreatieplas of de zee is, een kind doet niets liever dan zwemmen. 
En wij vinden het leuk om het uw kind te leren. Net als de kinderen zijn onze enthousiaste zwemleiders echte waterratten die houden van het water!

De Treffers staat voor kwaliteit !

In de wijde omgeving staat de zwemopleiding van De Treffers bekend om de goede kwaliteit die we leveren. En dat willen we graag zo houden! Wij doen ons best om uw zoon of dochter op een kindvriendelijke manier echt goed te leren zwemmen. 

De Treffers is daarom al jarenlang Licentiehouder Nationale Zwemdiploma's. Dit betekent dat we voldoen aan de landelijke kwaliteitscriteria. Deze criteria worden regelmatig bij de Treffers getoetst door de Nationale Raad Zwemveilgheid.

NRZ Zwem ABC


ABC Pakketzwemmen – zwemveilig voor een vaste prijs

Het ABC Pakketzwemmen bestaat uit een ononderbroken opleiding met drie diploma's. Diploma A en B zijn als het ware opstapjes en met het C-Diploma wordt de opleiding afgerond.

Tijdens de lessen zal het individuele leerproces van het kind nauwlettend in de gaten worden gehouden. Hierdoor kan direct worden ingespeeld op de behoefte van het kind. Elk kind krijgt de gelegenheid op zijn/haar tempo de vaardigheden van het zwemmen onder de knie te krijgen zonder dat u daarvoor meer gaat betalen.

Kinderen die het Zwem ABC hebben voltooid, zijn zwemveilig en vaardig genoeg om op een verantwoorde wijze te genieten van de vele vormen van vrijetijdsbesteding in- op- onder- en aan het water.

En na het ABC?

Als kinderen besluiten dat ze, na het behalen van het C-diploma, nog meer vaardigheden willen leren, kunnen ze binnen onze vereniging alle kanten op. Ze kunnen verder zwemmen voor hun diploma zwemvaardigheid 1,2 en 3.

Wat als u als ouder wilt leren zwemmen ?

Als kind leren zwemmen is redelijk vanzelfsprekend. Maar wat als dat er nooit van gekomen is? Je hebt een vervelende ervaring met water waardoor je watervrees hebt, of in het land van herkomst is leren zwemmen geen gewoonte. Verschillende redenen om op latere leeftijd toch nog te leren zwemmen. 

De Treffers biedt sinds het seizoen 2007-2008, op initiatief van Servicepunt Sport en Bewegen, zwemles voor vrouwen aan, om hen, ongeacht afkomst of leeftijd, in een veilige en vertrouwde omgeving te leren zwemmen of beter leren te zwemmen. . 

Inmiddels wordt naast het leszwemmen voor vrouwen ook vrouwentrimzwemmen aangeboden. Vrouwen die via het leszwemmen een diploma gehaald hebben, kunnen hierna doorgaan met zwemmen.  

Wat kun je nog meer bij de Treffers: 

De overstap is eenvoudig gemaakt en biedt veel gezelligheid en plezier voor bedreven waterratten.

  • Kom zwemmen bij De Treffers!

    Gezelligheid, intensieve trainingen en een grote variatie aan zwemdisciplines voor jong en oud.

    Lid worden   De Treffers